MOLUANDA FACTORIA DIGITAL ha desenvolupat el nou web de SONO amb el seu gestor de continguts MOTORITO


SONO, empresa especialitzada en serveis integrals de comunicació i especialistes en desenvolupament de projectes d’enginyeria i consultoria audiovisual, amb més de 35 anys de trajectòria professional en tot el territori estatal, ha confiat en MOLUANDA per a la renovació de la seva pàgina web http://www.sono.es . El motiu fonamental és la garantia i facilitat d’ús que MOLUANDA ofereix en la creació del programari en un entorn desenvolupat per la pròpia empresa: el seu gestor de continguts MOTORITO. Totes dues empreses són membres de l’Associació Catalana d’Empreses Audiovisuals ACEVIP.

El departament de marketing de SONO posa com a principals virtuts del gestor la facilitat d’ús i la independència que dóna per poder mantenir informats els seus clients actuals i potencials amb informació sobre els serveis i productes oferts, així com sobre els darrers projectes realitzats. En aquest sentit SONO podrà fer-se ressò àgilment de les novetats en el seu sector i traslladar-les als seus usuaris, mantenint-los al dia i reforçant la seva posició en el mercat de l’audiovisual nacional i internacional.

L’àmplia experiència de MOLUANDA en el sector d’Internet, tant en els camps del disseny d’interface com de programació i experiència d’usuari, ha estat un altre motiu de SONO per apostar pel gestor de continguts MOTORITO.

Nova web de SONO: http://www.sono.es